ReConFix Oy

Remontti- ja rakennushaaveiden  ammattitaitoinen toteuttaja!

Talon rakentaminen ja muu uudisrakentaminen pääkaupunkiseudulla

ReConFix Oy toteuttaa ammattitaidolla rakennusalan työt aina uuden talon rakentamisesta saneerausta vaativiin kohteisiin. Rakennamme omakotitalot, varastot, mökit ja muut uudisrakennukset vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Palvelemme pääasiassa yksityisiä kotitalouksia, mutta voimme tehdä uudisrakentamista myös alihankintana yrityksille. Uudisrakentamisen lisäksi saat meiltä myös kattavat remonttipalvelut.

Tutustu ja kysy lisää!

Täsmällinen rakennuspalvelu

Meille on tärkeää saada urakkamme aina ennalta sovitussa aikataulussa loppuun ja sovitussa laajuudessa. Pyrimme aina työssämme parhaaseen mahdolliseen laatuun ja tavoitteenamme on saada pelkkiä tyytyväisiä asiakkaita.

Kysy lisää talon rakentamisesta tai muusta uudisrakentamisesta pääkaupunkiseudulla

Kun tarpeissasi on uudisrakentaminen, kuten talon rakentaminen, uusi terassi tai autotalli Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla, ota meihin yhteyttä! Tarjoamme luotettavat ja osaavat rakennuspalvelut niin pienissä kuin suurissa urakoissa.

Monipuolinen rakennusliike

Omakotitalojen ja muiden uudisrakennusten rakentamista alusta loppuun. ReConFix Oy on varma valinta rakennusliikkeeksi toteuttamaan uudisrakennuskohteesi. Osaavat miehemme rakentavat tarpeidesi mukaan muun muassa

  • omakotitalot
  • piharakennukset
  • terassit
  • varastot
  • autotallit
  • mökit
  • kaikki muut rakennukset.

ReConFix Oy hoitaa työt halutessasi alusta loppuun, lattiasta kattoon. Kuuntelemme asiakasta tarkalla korvalla ja pyrimme aina löytämään käytännön tavan toteuttaa asiakkaamme toiveet. Tarvittaessa annamme kuitenkin myös suunnitteluapua, jos alkuperäisiä suunnitelmia ei pysty toteuttamaan käytäntöön suoraan sellaisinaan.

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennyksen, kun teetät asunnon kunnossapitotöitä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä tästä!