ReConFix Oy

Remontti- ja rakennushaaveiden  ammattitaitoinen toteuttaja!

Huoneistoremontti kodin kaikkiin tiloihin pääkaupunkiseudulla

Jos asuntosi kaipaa uudistamista, on huoneistoremontti paikallaan. ReConFix Oy remontoi asunnon kaikki tilat kylpyhuoneesta keittiöön ja lattiasta kattoon Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat myös haluamasi maalaus-, tapetointi- ja lattiatyöt. Olemme ammattimainen remonttipalvelu, joka tekee tilatut työt huolellisesti mutta ripeästi sovitussa aikataulussa.

Lue lisää myös uudisrakentamisen palveluistamme!

Maalaustyöt ja tapetointi siistillä lopputuloksella

Kun tarvitset alan ammattilaista toteuttamaan siistit sisä- ja ulkomaalaustyöt sekä tapetoinnit, remonttipalvelumme on sinua varten! Maalaus on helppo ja nopea tapa virkistää kodin ilmettä – talon julkisivukin kohentaa ulkoasuaan tuoreella maalipinnalla. Myös uusilla tapeteilla saadaan tunnelmaa ja persoonallisuutta niin kodin kuin yritystenkin tiloihin. Toteutamme maalaus- ja tapetointityöt aina laadukkain materiaalein ja oikeaoppisin ottein. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja kuuntelemmekin jokaisessa urakassa asiakkaidemme toiveita. Näin varmistutaan onnistuneesta lopputuloksesta. Työjälkemme on aina huolella viimeisteltyä ja siistiä, oli kyseessä sitten pieni tai suuri urakka!

Seinien tasoitus ja muut laadukkaat pohjatyöt

Ennen maalauksen tai tapetoinnin aloittamista teemme myös vaadittavat pohjatyöt, oli kyseessä sitten seinien tasoitus, seinien levytys, vanhan maalin tai tapetin poisto tai epätasaisuuksien silottaminen seinistä. Tarpeen tullen myös muutamme seinien paikkaa, puramme vanhan seinän alta pois tai rakennamme uuden.

Lattiaremontilla uusi, kaunis ja kestävä lattia

Lattia-asennus on usein remontin viimeisimpiä työvaiheita. Uusi lattiamateriaali valitaan tilan, kulutuksen, budjetin ja ulkonäön mukaan. Esimerkiksi laminaatti ja parketti ovat kestäviä pintoja, jotka luovat tilaan samalla lämpöä ja tunnelmaa. Meiltä saat neuvoja tarpeisiisi sopivan lattian valinnassa, aina asennusta myöden. Teemme lattiaremontteja koteihin, toimistoihin, liiketiloihin ja muihin kohteisiin tarpeen mukaan. Nykypäivänä saatavilla on runsas valikoima esimerkiksi erilaisia laminaatti- ja parkettimalleja, jotka voidaan asentaa nopeallakin aikataululla. Meiltä sujuu ammattimaisesti niin parketin asennus, laminaatin asennus, lautalattian asennus, vinyylilattian asennus kuin lattian laatoitus. Kun asennuksen suorittaa kokenut remonttimies, työ tulee tehdyksi kestävällä ja laadukkaalla lopputuloksella.

Kerro meille, millaista lattiaremonttia tarvitset, me hoidamme toteutuksen!

Keittiöremontti avaimet käteen -ratkaisuna

Tilaa keittiöremontti meiltä ja saat varmasti sinun käyttötarpeidesi mukaisen keittiön laadukkailla varusteilla. Remontissa voidaan uusia, vaikka koko keittiö lattiasta kattoon; uudet työtasot, kaapistot, välitilan laatoitukset, seinät ja lattiapinnat. Kaikki keittiöremonttiin liittyvä onnistuu kauttamme tarvittavia putkitöitä sekä valaisin- ja kodinkoneasennuksia myöden.

Hyvin tehty keittiöremontti huomioi käyttäjänsä toiveet ja tarpeet

Keittiön tulee palvella sinua niin hyvin kuin mahdollista. Toimiva keittiö on ahkeran ruoanlaittajan unelma tai vähemmän keittiössä viihtyvän maun mukainen. Jopa pienestä keittiöstä voidaan tehdä erittäin toimiva fiksuilla kalusteratkaisuilla.

Oli remontin tarve kuinka suuri tahansa, meiltä saat osaavan avun keittiöremontin toteuttamiseksi. Lopputuloksena on upouusi kokonaisuus toiveidesi mukaisilla materiaaleilla, joka vaikuttaa positiivisesti myös asuntosi arvoon.

Katso myös kuvia aikaisemmista remonttikohteistamme

Kylpyhuoneremontti tai saunaremontti takaa käytännölliset ja kauniit märkätilat

Kun kylpyhuoneen tai saunan remontointi on edessä, ammattilainen työn toteuttajaksi löytyy Reconfix Oy:n riveistä! Teemme kylpyhuoneremontit ja saunaremontit alusta loppuun aina purkutöistä vesieristyksiin, laatoituksiin sekä laude- ja kalusteasennuksiin. Saat kauttamme myös LVI- ja sähkötyöt. Näin koko sauna- tai kylpyhuoneremontti onnistuu helposti yrityksemme toimesta!

Viihtyisiä kylpyhuoneita ja rentouttavia saunatiloja

Toimiva kylpyhuone on käytännöllinen, kalusteet on sijoiteltu fiksusti ja valaistus on riittävä. Tilan viimeistelee asiakkaan toiveiden mukaan valitut laatat ja kalusteet. Myös saunatilan tulee toimia paikkana, jossa jokainen asukas rentoutuu miellyttävissä löylyissä mukavilla lauteilla. Oli kyseessä sitten pienen tai suuren perheen kylpytilat, me tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi, jotta saat toiveidesi mukaisen lopputuloksen kylpyhuoneremontissa tai saunaremontissa. Tiedämme oikeaoppiset työtavat, joiden avulla tehdään pitävää, kestävää ja kaunista jälkeä.

Kysy tarjous kaiken kattavasta huoneistoremontista pääkaupunkiseudulla

Jos haaveilet kattavasta huoneistoremontista, vain yhden huoneen remontista tai asunnon seinien maalauksesta Espoossa tai muualla pääkaupunkiseudulla, kysy ReConFix Oy:ltä tarjous. Meiltä saat kaiken kattavat remonttipalvelut huoneistoremonteista kylpyhuoneremontteihin osaavasti, ripeästi ja kokemuksella.

Vahinkosaneerauksen ammattilainen

Vahinkosaneeraus alkaa jokaisessa tapauksessa kohteen kartoituksella. Tarkoituksena on varmistaa se, että vahingoittuneen kiinteistön vahinkosaneerauksessa käytetään oikeaa menettelyä ja toimintatapaa.

Vahinkojen laajuus selvitetään ja  varmistetaan, ettei vauriot  pääse leviämään tai aiheuttamaan vaaraa muualle kiinteistöön.

Vahinkosaneeraus on kokonaisvaltainen palvelu, joka etenee kartoituksen kautta vahingon hallintaan ja niiden korjauksiin.

Ota yhteyttä – remontti odottaa tekijäänsä!

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennyksen, kun teetät asunnon kunnossapitotöitä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä tästä!